Baseball cap Multicamouflage

Vi gillar testa nya egna produkter!

Hemvärnsmän gillar tilldelad utrustning! Den ska vara tillräcklig och anpassad och tålig för nära nog alla tillfällen. Och de kan inte självantända, vilket kan upplevas som en av de bästa egenskaperna av många.

Men det finns tillfällen då man vill ha något annat. Något som tilltallar mer, eller passar bättre på festen eller på jobbet. Då kan det vara riktigt kul att ha något annat på samma tema, som på samma vis som att Försvarsmakten tar ansvar för bra, snygga och ändamålsenliga produkter tas fram.

Vårt svenska  camouflage M90 i all ära. Det är snyggt, ändamålsenligt och brinner bara avsiktligt. Men suget av att bära en M90-keps på jobbet, till träningen eller under jaktpasset i skogen är inte alltid det som gör att man väljer just den kepsen. Och att välja den där svindyra cammokepsen med någon multipelfördyrande logotyp på kanske inte heller känns rätt. 

Därför kommer här nu det BÄSTA ALTERNATIVET till att bära en M90-keps Eller dyra märkeskepsar, men som är lika bra och snyggt. I alla sammanhang! Nedan keps har nu prövats under en period och vi är mycket nöjda. Vi kommer beställa hem ett parti av dessa. Blir det en succé så kan det hända att fler varianter tas hem. Nedan bilder visar kepsen i multicamouflage-mönstret, men vi har även funderingar på digicamouflage-varianten.

Vad tycker ni?

Dela med dig:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Aktuella artiklar:

Midsommar-REA

Det är en underbar dag i solen och vi har en fantastisk semesterperiod framför oss! Vad vore väl bättre än att ta fasta på det

Nyinkommet: Duffelremmar

Ny leverans av duffelremmar från Snigeldesign har fyllt på lagret. Du hittar dem här: https://hemvarnsman.se/produkt/duffelrem-12/

Vill du att vi hör av oss?