Meny Stäng

Baseball cap Multicamouflage

Vi gillar testa nya egna produkter!

Hemvärnsmän gillar tilldelad utrustning! Den ska vara tillräcklig och anpassad och tålig för nära nog alla tillfällen. Och de kan inte självantända, vilket kan upplevas som en av de bästa egenskaperna av många.

Men det finns tillfällen då man vill ha något annat. Något som tilltallar mer, eller passar bättre på festen eller på jobbet. Då kan det vara riktigt kul att ha något annat på samma tema, som på samma vis som att Försvarsmakten tar ansvar för bra, snygga och ändamålsenliga produkter tas fram.

Vårt svenska  camouflage M90 i all ära. Det är snyggt, ändamålsenligt och brinner bara avsiktligt. Men suget av att bära en M90-keps på jobbet, till träningen eller under jaktpasset i skogen är inte alltid det som gör att man väljer just den kepsen. Och att välja den där svindyra cammokepsen med någon multipelfördyrande logotyp på kanske inte heller känns rätt. 

Därför kommer här nu det BÄSTA ALTERNATIVET till att bära en M90-keps Eller dyra märkeskepsar, men som är lika bra och snyggt. I alla sammanhang! Nedan keps har nu prövats under en period och vi är mycket nöjda. Vi kommer beställa hem ett parti av dessa. Blir det en succé så kan det hända att fler varianter tas hem. Nedan bilder visar kepsen i multicamouflage-mönstret, men vi har även funderingar på digicamouflage-varianten.

Vad tycker ni?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.