Webbshop för Hemvärnsmän

Bra utrustning är av stor vikt!

Har provat Lundhags Professional High

Idag har jag haft ynnesten att pröva Lundhags Professional High i storlek 45. De har en helt fantastisk passform och de höga skaften ger ett fantastiskt bra ankelstöd samtidigt som det bidrar till att kängan sitter där den ska.

Det är en s k 3-lagerskänga. Jag prövade den med Försvarsmaktens tjockaste yllesocka (den vita). För mig som hade 275 mm långa fötter från stortå till häl så var storlek 45 perfekt med sina 295 mm i innermått.

Till Mönstringsmötet 2016 så kommer det finnas minst ett par Vandra High Black i storlek 44 att pröva, tillsammans med mina egna Professional High Black. Om Gud är god så kommer det möjligen finnas fler modeller att pröva denna helg. Om du inte kan vänta, gå ut på stan till en välsorterad friluftsbutik och pröva det som finns inne.

Dela med dig:

Aktuella artiklar:

Midsommar-REA

Det är en underbar dag i solen och vi har en fantastisk semesterperiod framför oss! Vad vore väl bättre än att ta fasta på det

Leatherman på Shot Show 2019

Shot Show i USA är en av de givna showerna för allt relaterat till jakt, vapen, militärt, outdoor m m. En av utställarna är såklart

Vill du att vi hör av oss?