Webbshop för Hemvärnsmän

Bra utrustning är av stor vikt!

Nu även med Swish

Det händer saker hos oss! Som komplement till de tidigare befintliga betalmetoderna här hos oss på Webbshop för Hemvärnsmän, tillhandahållna genom Payson (http://www.payson.se) och PayPal (http://www.paypal.se), så kan du nu även betala med Swish (http://www.getswish.se) i samband med att du identifierar dig med mobilt bank-ID.

Otroligt smidigt och säkert på alla sätt! Vi vet ju hur viktigt det är att det är en betrodd tjänst som man använder för att köpa saker på nätet och vi vill att du skall känna dig trygg när du handlar hos oss.

Om du använder Swish för att betala för produkter hos oss på Webbshop för Hemvärnsmän så kommer det att stå

CMW Management AB som mottagare av pengarna för ditt köp. Det beror på att det är ett Swish-konto kopplat till ett företag och inte en privatperson, och det är just CMW Management AB som driver webbshopen.

Happy shopping!

Dela med dig:

Aktuella artiklar:

Midsommar-REA

Det är en underbar dag i solen och vi har en fantastisk semesterperiod framför oss! Vad vore väl bättre än att ta fasta på det

Leatherman på Shot Show 2019

Shot Show i USA är en av de givna showerna för allt relaterat till jakt, vapen, militärt, outdoor m m. En av utställarna är såklart

Vill du att vi hör av oss?