Meny Stäng

Ny design och många julerbjudanden

Webbshop för Hemvärnsmän startade 2014 som en hobbyaktivitet för att förenkla administrationen av betalningar för 412.HvInsatskompanis träningströjor. När det läroprojektet var framgångsrikt genomfört kom tankarna om att det här kunde användas till andra roliga saker, som andra likasinnade kunde ha nytta av, till låga priser. All eventuell vinst går till bidrag för att driva den servermiljö som ger flera Hemvärnskompanier en egen webb- och epostfunktion.

Nu har stunden äntligen kommit för en uppfräschning i design, funktionalitet och innehållet i shopen. Förhoppningen är att alla ni härliga besökare och kunder skall få en lite gemytligare tillvaro när ni väl ägnar er dyrbara tid med att surfa runt på sajten, på jakt efter bra utrustning av stor vikt (men som väger lite)!

Vi firar detta framsteg med att ge många produkter en rejäl prissänkning så här innan juletider. Ta gärna en titt och gläd dig själv eller en kollega med en ny ryggsäck eller en snabb löpartröja. Eller varför inte en regntät och M90-kamouflerad tarp? Alla rea-priser gäller så länge lagret räcker.

Andra nyheter är att utöver favoritleverantörer som Lundhags och Snigeldesign så kan vi nu även stoltsera med en ny distributör av fritids- och nyttoprodukter; Ultimate Nordics. Genom dem så kan vi nu sälja bra-ha-grejor från exempelvis Leatherman, LedLenser och många fler fritidsvarumärken. Mer information om detta kommer på sajten och i framtida nyhetsbrev.

Har ni frågor eller önskemål så hoppas jag att ni hör av er till mig direkt, så ska jag göra mitt yttersta för att gå er till mötes.

Med vänligaste hälsningar
Michael Wallenius

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.