Meny Stäng

Nyheter i oktober!

Hej vänner av bra grejor för oss som gillar att försvara Sverige i Hemvärnets regi. Men hej även till er andra, som gillar bra prylar inriktade mot uteliv och som klarar tuffa tag och sämre klimat.

I oktober och november kommer det hända lite saker i butiken. Bland annat så fyller vi på förråden med den så populära neck tube:n i M90-kamouflage. Den har värmt många frusna Hemvärnssoldater och vi hoppas det kommer fortsätta spridas att den så praktiska ”halsduken” i microfiber-material är väldigt praktisk och har en fantastiskt fin färg, M90… Leverans förväntas ske i slutet oktober, så den bör vara i butiken senast i månadsskiftet, är våra förhoppningar.

En av de mest efterfrågade sakerna på sajten är en variant av de kompani-tröjor som har tillverkats i tonat M90-mönster, men utan tryck. Detta kan vi nu avslöja kommer bli en verklighet. Vi börjar med lite mindre serie för att se hur stort intresset är till slut, och sedan fyller vi bara på lagren om det blir stort tryck på beställningarna. Leverans förväntas ske någon gång i november, så det kanske är en kandidat till Årets Julklapp, vem vet 😂

Till slut så är det en ny produkt som jag själv har saknat, och det är ett anteckningsblock som klarar fuktigt klimat eller till och med att skrivas på i regn. Ett oumbärligt verktyg i fält! Inom några veckor skall det finnas i shoppen. Produkterna är i skrivande stund inlämnade för skeppning till oss. Håll inte andan, men det är inte långt kvar!!

Och självklart kan ni köpa eller beställa alla produkter i Snigeldesigns utbud! Finns det inte som en produkt i shopen idag, hör av er så tar vi hem och levererar till marknadens bästa priser!

Så, framöver kommer ni kunna träda in i gymmet med stil, skriva på papper i regn och värma nacke och hals med den snyggaste färgen av alla, M90! 😄🤙

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.