Meny Stäng

Prover med ny design på stridshandskar

Vi vill ha bra produkter som passar in i den profil som används i det svenska Hemvärnet för den utrustning som tillåts vara personlig. En sådan personlig utrustning är handskar. Självklart ska vi ha handskar i M90-mönster! Därför har ett prov beställts med en anpassad version av den stridshandske vi säljer idag.

De två bilderna nedan ger en antydan om hur de kommer se ut framöver. Det vi kan se på bilderna (proverna har inte anlänt än) är att färgerna kommer förändras lite för att bättre stämma överens med originalfärgerna i M90-mönstret, samt att logo kommer göras mycket mindre framträdande och möjligen på annan plats.

Men här har ni en liten teaser om vad som är på gång.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Leveransavdelningen ledig

Även de mest arbetssamma myror måste stanna upp för att hämta kraft. Våra leveranser tar lite paus mellan lördag 25/1 till och med måndag 10/2. Shoppen fortsätter vara öppen och du kan tillfredsställa dina ha-begär utan avbrott, men de varor som finns i lager kan tyvärr inte expedieras förrän tisdag 11/2. Vi hoppas verkligen att detta inte innebär några problem för er! Välkomna in att shoppa! Med vänliga hälsningar, En Hemvärnsman